JavaForum – nu nära Dig!

En gång i tiden, före bubblan före dotcom dog sotdöden, fanns det ett Javaforum i Sverige. Nu är det dags att återfödas! Sun och Jayway är stolta föräldrar till Javaforum i södra Sverige, generation två!

Det fanns en tid då Java-utvecklare kunde samlas för att ta del av det senaste inom Java och dessutom mingla. Efter några års dvala är det nu dags att starta denna uppskattade form av kompetensutbyte igen. Fast nu kommer vi i en starkare version både ansikte-mot-ansikte och på nätet.
Java handlar om öppenhet och samarbete. Javaforum är ett sätt att förverkliga visionen.
”Det finns dessutom stora synergieffekter i att koordinera aktiviteterna” säger Bert Rubaszkin (Sun), en av de drivande krafterna bakom JavaForum. ”I och med Jayways engagemang i Javaforum börjar nu ett stabilt fundament för ett långsiktigt samarbeta att ta form. Nu förväntar vi oss att andra intresserade partners, som är beredda att engagera sig i detta hör av sig!”
Seminarierna kommer att variera från det praktiska till det teoretiska, från det lilla till det stora men alltid vara intressanta.
Du är hjärtligt välkommen till Javaforum.

Kom in och anmäl dig nu på javaforum.se, så är det redan klart!

Urkopplad Nästa forum är den 23 mars kl 13:00 i Jayways nya lokaler på Hans Michelsensgatan 9. Skriv till bjorn.granvik snabel-a jayway.se och anmäl dig!
Direktkopplad http://www.javaforum.se

Vi ses!
Originally published in JayView.

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: